vrijdag 1 juni 2018

De laatste week van mei

Maandag maakten we eerst een overhoring van wiskunde: een breuk delen door een natuurlijk getal. Daarna deden we nog een les wero. Maar dan stopten we. Het was veel te warm in de klas. Juf Sigrid overliep enkele vakken, gaf wat uitleg en duidde oefeningen aan. Na de speeltijd gingen we naar de picknicktafels in het bosje. Daar maakten we onze oefeningen. Net voor de middag keerden we terug naar de klas om alles te verbeteren, op te halen of op te ruimen. 's Namiddags presenteerde Narmine haar recept. Narmine maakte tiramisu (zonder alcohol uiteraard). Voor muzo beeldden we allerlei beroepen uit. Leuk!

Dinsdag was ook een warme dag. We hebben toen ook een deel van de dag buiten in het bosje gewerkt. Louis en Thomas presenteerden hun recept. Louis maakte een verfrissende fetasalade en Thomas maakte een alcoholvrije mojito. Lekker verfrissend!

Woensdag was het contractwerk. Ondertussen ging iedereen bij de juf langs voor de toets van Frans, luidop lezen.

Donderdag was juf Ingrid er in de voormiddag. 's Namiddags bij juf Sigrid deden we nog een lesje godsdienst en wero. We leerden over reclame.

Vrijdag presenteerde Tijs zijn recept. Hij had een rolcake met aardbeienconfituur gemaakt. Mjammie! 's Namiddags maakten we iets voor Vaderdag. Maar ssst... dat moet nog een verrassing blijven!

Verslaggever: Eline
Fotograaf: Garance

Geen opmerkingen:

Een reactie posten